UNCLE BENT'S FARM 2018

BE YOUR OWN HISTORY 2018

VEJLE ÅDAL 2017

"Britta Egebjergs stemningsmættede sindbilleder er en gevinst for bogen om Vejle Ådal"

Vibeke Kruse, Vejle Amts Folkeblad

Kristlig Dagblad

"Fremhæves må i høj grad også fotograferne for deres sans for landskaberne og disses skiftende stemninger på forskellige årstider. Ofte rene kunstværker. Indimellem får man lyst til for en stund at træde ud af bogen for at begive sig ind i billederne..."

Claus Grymer, Kristlig Dagblad

TO GROW A FOREST 2017

REMEMBER WHAT WE FORGOT 2017

WE ARE ALL TRAVELLERS 17

A PLACE TO CALL HOME / 2017

FLOATING STEPPING STONES 2017

IN BETWEEN TIMES 2016

THE LAND OF MAYBE / FAROE ISLAND 2016

EGEBJERG & JUHLER 2016

Egebjerg & Juhler er CoCreation i praksis

"Det er altid spændende at se hvorledes en bevægelse i tiden bliver fortolket og benyttet i praksis. En af de store bevægelser jeg ser som fremtidsforsker er, CoCreation. Der handler om at der kommer bedre ting ud af at samarbejde og involvere andre mennesker i at samskabe. Denne trend ses både i industrien f.eks. i udviklingen af nye biler vha. af de største fans, til at finde nye miner igennem undersøgelser af data lagt ud til hele verden.

Lene og Britta arbejder med deres egen udgave af CoCreation og det er altid en fornøjelse at se og høre om, hvordan et nyt kunstværk kommer til live - specielt når det følger tidsånden."
 
Henrik Hovgaard, Fremtidsforsker

DE FIRE TEMPREMENTER 2015

Fotoserie til Helene Vonsilds værk "De fire temperamenter" antaget ved Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2015. Læs omtale i danish design review

Textilet og designet skal kunne udtrykke stofligt, sanseligt og præcist i stilhed, men også rumme at design, krop og bevægelse smelter sammen. Stofligheden skal forstærke bevægelsen og temperamentets karakteristika. Samtidig skal bevægelsen underbygge stoflighedens udtryk – og synliggøre stoffets karakter”. / Helene Vonsild

DET OPLØSELIGE 2015-16

VEJRET INDE I MIG SELV 2015-16

NÅR HIMLEN VÆLTER IND OVER LAND 2014

"Det første som slår én er de meget stramme kompositioner med en høj grad af æstetik og en sikker stil. Billederne er komponeret i et poetisk sprog og spiller på flere kanter - og rammer de lyse og mørke sider af sindet. Man stopper op og trækker luft ind".

Carsten Snejbjerg, én af de mest vindende danske fotojournalister, dommer ved Årets Pressefoto 13/14 og freelancer for bla. Jyllands-Posten, Newsweek og Der Spiegel.

DE FIRE ELEMENTER